Το βραβευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Ζευγάρια, «Κράτα με Σφιχτά –  “Hold Me Tight®», βασίζεται σε 25 χρόνια έρευνας στην επιστήμη του Ενήλικου Δεσμού και  τη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) της Dr. Susan Johnson.

Ο επόμενος κύκλος εχει προγραμματιστεί για το 2023 στις 4/5  και 18/19 Μαρτίου.
Σάββατο και Κυριακή 10.00 εως 14.00.

  • Είναι ενα εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο δεν αποτελεί ψυχοθεραπεία.

Εγγραφείτε εδώ και ενας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επικύρωση της συμμετοχής σας :

Step 1 of 3

Σύντροφος 1

Selected Value: 40

Εκπαιδευτές

Spiliopoulos-New

Νίκος Σπηλιόπουλος

Ψυχοθεραπευτής Οικογένειας & Ζεύγους MSc, ICADC Σύμβουλος Εξαρτήσεων

Ο Νίκος Σπηλιόπουλος, είναι Ψυχοθεραπευτής Οικογένειας & Ζεύγους και MSc, ICADC Σύμβουλος Εξαρτήσεων.

Εργάστηκε στο ΚΕΘΕΑ, από το 1994 έως το 2014, σαν προσωπικό θεραπείας, σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, ανέλαβε την ευθύνη, της από αρχής σύστασης και την μετέπειτα λειτουργίας (2002-2014) του Θεραπευτικού Προγράμματος Εξωτερικής Παρακολούθησης, Εφήβων – Νεαρών ενηλίκων και των Οικογενειών τους, ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ , στην Πάτρα .

Έχει εκπαιδευτεί στο ΑΚΜΑ στίς Συστημικές Προσεγγίσεις και στην Θεραπεία Οικογένειας & Ζεύγους, ενώ παράλληλα έχει ειδικευτεί στις εφαρμογές της Οικογενειακής Θεραπείας στον Τομέα των Εξαρτήσεων.

Έχει λάβει MSc στις Κλινικές πτυχές της Εξάρτησης και την Δημόσια Υγεία από το Institute of Psychiatry, King’s College, University of London. Διαθέτει διεθνή επαγγελματική πιστοποίηση ως Σύμβουλος Εξαρτήσεων από τo International Certification & Reciprocity Consortium (IC&RC).

Είναι μέλος της European Family Therapy Association (EFTA), Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.) και Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής από την European Association of Psychotherapy (EAP).

Έχοντας ζήσει, για αρκετά χρόνια, από κοντά, την προσπάθεια ανθρώπων και οικογενειών, να ξεπεράσουν σοβαρές και απειλητικές για την ζωή δυσκολίες, αναγνωρίζει τον θεμελιώδη ρόλο των λειτουργικών σχέσεων και των δεσμών ασφάλειας, στην ανθρώπινη εξελικτική πορεία.

Ευαισθητοποιημένος από προσωπικό και επαγγελματικό ενδιαφέρον, συναντά στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT, την πληρότητα της αυτονομίας μέσα από την λειτουργική αλληλεξάρτηση.

Στο πλαίσιο της προσωπικής του διεργασίας ανάπτυξης και μέσα από την συνεργασία του με το Α.Κ.Μ.Α, συμμετέχει στη δημιουργία του Ελληνικού Δικτύου για τη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT). Εργάζεται ιδιωτικά στη Πάτρα και την Αθήνα.

E-mail : spnikos1@gmail.com

Vlachogeorgaki-272x300-1

Αναστασία Βλαχογεωργάκη

Κοινωνιολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια Ζεύγους και Οικογένειας, Πιστοποιημένη EFT Θεραπεύτρια και Εκπαιδευόμενη Επόπτρια, ICEEFT

H Αναστασία Βλαχογεωργάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι Κοινωνιολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια  και πιστοποιημένη EFT θεραπεύτρια.

Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται περισσότερα από 20 χρόνια στο Kέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε προγράμματα θεραπείας εξαρτημένων και των οικογενειών τους. Στην παρούσα φάση είναι Υπεύθυνη Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης για την Προβληματική χρήση του Διαδικτύου .

Εκπαιδεύτηκε στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) στην Συστημική Προσέγγιση, την Διεργασία Ομάδας και την Θεραπεία Οικογένειας.

Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας , στην Θεραπεία Ζευγαριών.

Είναι μέλος της European Family Therapy Association (EFTA) και της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.Συ.Θ).

Είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης από τo International Certification & Reciprocity Consortium (IC&RC).

Έχει ολοκληρώσει εκπαίδευση εστιασμένη στην Θεραπεία Οικογένειας στον Τομέα της Τοξικοεξάρτησης. Έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Τοξικοεξάρτηση, σε πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του San Diego, California.

Έχει μεταπτυχιακή εκπαίδευση  στην Εθνική  Σχολή Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Boston College με θέμα «Διοίκηση και Κοινωνικός σχεδιασμός στον Τομέα ης Τοξικοεξάρτησης».

Συμμετείχε , από την αρχή στην δημιουργία του Ελληνικού Δικτύου στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας (EFT).

  • EFT Greek Network
    Chalandri Greece
  • PHONE 210 6898031